VA ? vill du verkligen att vi formatterar om din hårddisk ?
                    Denna sida är speciellt riktad till nybörjare på Pc och datorer och Internät i synnerhet som behöver lite X-tra hjälp

Har du ramar/frames runt skärmen nu har du kommit fel. Men innan du tar bort dom tänk på att det är ramarna som håller ihop skärmen.
                    TESTRAPPORT Programvara
Varning för WIFE 1.0

Fördelar och nackdelar med Wife 1.0

Vår man agent DOS 7.0 med rätt att surfa rapporterar
===================================
Förra året uppgraderade jag Girlfriend 1.0 till Wife 1.0 och upptäckte då att programmet krävde så mycket prestanda att det nästan är omöjligt att köra andra program. Jag märkte även att Wife 1.0 genererar en så kallad Child-Process som kommer att kräva ännu mer prestanda av systemet i framtiden. Inga av dessa faktorer var nämnda i manualen eller produktinformationen, men andra användare av Wife 1.0 har visserligen varnat för dessa fenomen av applikationen. Men inte bara det, Wife 1.0 installerar sig själv på ett sådant satt att det alltid är aktivt och kan övervaka alla andra systemaktiviteter.

Vi har upptäckt att vissa andra program såsom Pokernight 10.3, Beerbash 2.5 och Pubnight 7.0 inte alls kan köras och att hela systemet kraschar och felmeddelandet "DU HAR JUST NU UTFÖRT EN FÖRBJUDEN ÅTGÄRD" uppstår, fast det gått att köra dessa program tidigare. Vid installationen har man dessutom inget val att välja bort vissa oönskade Plug-ins såsom Mother-InLaw 5.1 och BrotherInLaw betaversion. Dessutom är programmet väldigt fattigt på funktioner.

Några förbättringar som vi skulle vilja se i Wife 2.0 är:
- En påminn mig inte igen knapp
- Minimeringsknapp
- En installationsguide som kan avinstallera Wife utan att ta bort vissa resurser från systemet.

Jag har själv beslutat att undvika dessa problem genom att hålla mig till Girlfriend 2.0. Men det finns problem även här. Helt uppenbart är att man inte kan installera Girlfriend 2.0 över Girlfriend 1.0 Du måste avinstallera Girlfriend 1.0 först. Andra användare säger att detta är en känd bugg som jag borde känna till. Tydligen uppstår en konflikt när de båda versionerna ska dela på komponenterna.

För att göra det hela ännu värre så funkar inte avinstallationen av Girlfriend 1.0 något vidare, den lämnar små men märkbara spår efter sig i hela systemet. En annan mycket irriterande sak att tanka på: Alla versioner av Girlfriend skickar hela tiden popup-meddelande om fördelarna att uppgradera till Wife 1.0 Wife 1.0 har också en helt odokumenterad bugg. Om du försöker att installera Vprassel 1.1 innan du avinstallerar Wife 1.0 kommer Wife 1.0 att radera alla MsMoney filer och sedan avinstallera sig själv. Efter det kommer det att vara omojligt att installera Vprassel 1.1 igen på grund av för lite tillgängliga
systemresurser. För att undvika ovan namnda bugg, försök installera Vprassel 1.1 på ett helt annat system som inte har någon form av nätverksförbindelse.
Undvik också liknande sharewareprogram som till exempel OneNightStand 2.1, som kan innehålla virus som påverkar Wife1.0.
En annan lösning är att köra Vprassel 1.0 via en Internetprovider under falskt namn. Men även här bör du se upp för virus som omedvetet laddas ner...

SLUT PÅ RAPPORTEN

Citat hittar du här
Citat av kända och okända, sagda, tänkta och otänkbara

Citat från TOALETTVÄGGAR Underhållning på ToaHem
Skrivet och återgivet av
Lajos Kopacsi -e-post hit
uppdaterat 000607

Copyright © Lajos Kopacsi
Sänd gärna e-post med fler tänkvärdheter som jag kan komplettera sidan med.